След няколко публикации на Plovdiv24.bg относно условията, в които студентите трябва

...
</TD
> След няколко публикации на Plovdiv24.bg относно условията, в които студентите трябва
Коментари Харесай

Студент за общежитията на УХТ: Дограмата е набор на майка ми

След няколко изявления на  Plovdiv24.bg  по отношение на изискванията, в които студентите би трябвало да живеят, сигналите в редакицята ни не престават да прииждат. Ето един от послендите разкази на начи четец:

Здравейте, студент съм първи курс към ПУ и бях настанен в общежитие " Марица " блок 1 (те са лично на Унивеситета по хранителни технологии - бел, ред.). Излишно е да разясня, че изискванията не са приятни, само че откакто прочетох, че мога да допълня малко.

Да стартира с това, че в банята мазилката е надвиснала над главата ми и пада. Тръбата на тоалетната изпуска вода всякога, в който я пусна.

Между плочките (където има) фугинът се рони или въобще го няма, да не приказваме, че няма и вентилация и се получава мухъл от влагата.

Вратата на банята е изгнила от цялата долна част.

В самата стая дограмата е най-вероятно набор на майка ми и мъчно се затваря и вечер чувствам по какъв начин ми духа на главата освен от това, че не се затваря, а и има дупки по самата дограма, а и на някои места второто стъкло липсва.

Но дано сме оптимисти най-малко се проветрява.

За похлупак на всичко това в стаята ми няма отопление, въпреки че има нагревател, до който очевидно не доближава топла вода и е постоянно леден, само че то по този начин или другояче парното се пуска единствено през нощта.

Не мога да схвана на какво от горната страна се изисква наем от 107лв/месец, които студентите с по-ниски фамилни приходи са длъжни да пращат, тъй като просто нямат различен избор, а в изцяло реновираните общежития на ПУ, които са като 3-звезден хотел таксата е 80лв/месец.

Благодаря, че превръщане внимание на темата
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР